Mina favorit produkter för håret

//innehåller adlinks//

Batiste / Hårmist / Gliss

Dessa tre produkter är mina favorit produkter till håret.

Gliss balsamspray använder jag dagligen då jag ska borsta håret. Det gör att det blir väldigt lätt att borsta ut håret/reda ut. Jag har nämligen väldigt tjockt hår och lite långt hår så det blir lätt väldigt svårt att reda ut utan denna produkt.

Batiste torrschampo är min favorit för om man inte vill tvätta håret men behöver fräscha upp håret. Dock är det väldigt parfymerat så jag brukar ha i det på kvällen dagen innan så har den värsta doften försvunnit.

Hårmisten använder jag då jag vill att frisyren ska hålla och få lite stadga i frisyren. Den har även en väldigt god doft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *