Mina hjälpmedel i vardagen

Bild 1 är en timestock tror jag det heter. Den använder jag när jag ska borsta tänderna. Den hjälper mig se hur måna minuter det gått. Varje röd punkt är en minut. Jag har annars väldigt svårt med tidsuppfattningen. Så om jag ska borsta tänderna i 2 minuter så startar jag den och avslutar då två punkter slocknat.

Bild 2 är en skylt som sitter på ytterdörren. Det är vad jag ska ha på mig om det är kallt och vinter ute. Har andra sådana skyltar bla i en av garderob där det står vad för plagg som ska ligga på den hyllan.

Bild 3 är på mitt hjälpmedel som hjälper mig att sova bättre. kedjetäcke på 8kg. Att sova med eller utan kedjetäcke är som dag och natt. Jag önskade jag hade kunnat skaffa det mycket tidigare. Jag har fått mittt via arbetsterapeuten på boendet så jag har inte betalt något och det är jag glad för. Jag skulle inte ha råd och köpa ett eget.

#nouwinfluecer #bestofnouw #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *