Mudmask and more

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit på radion och arbetat. Kollat på en serie och snackat med kollegor. Imorgon ska jag vara ledig hela dagen då jag ska vara på vårdcentralen vid halv tolv för att spola öronen. Efter det så hoppas jag att jag hör som vanligt igen då det är irriterande att gå omkring med känslan som man har bomull i öronen.

Ikväll har jag kollat på Lejonkungen från 2019. Jag minns att jag såg den på bio när den kom, har för mig att jag hade en personal med mig då.

Annars har jag haft lermask i ansiktet som jag brukar då jag använder lermask 1 gång per vecka. Det ingår i min hudvårdrutin.

Imorgon när jag är klar på vårdcentralen så ska jag handla då jag behöver köpa en del och passa på när jag ändå är där.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Mudmask and more”

 1. Åh lejonkungen är ju verkligen nostalgi. Så fin film tycker jag.

  Hoppas det går bra på vårdcentralen imorgon .

 2. Min ena dotter och barnbarn älskar lejonkungen. Tror dom såg den på bio då den kom. Så bra sa dom. Hoppas du hör efter att dom spolat. Måste vara jobbigt att ha det så.

 3. Jag har aldrig använt lermask men förstått att många gillar det. Är ganska dålig överlag på att använda mask. Har aldrig sett den Lejonkungen kanske borde göra det.

 4. Usch så obehagligt när man har stopp i öronen. Hatar det, får panik. Har fått spolat massa när jag var yngre. Men så underbart när allt är borta sen.

 5. Hoppas att det går bra att spola öronen. Den riktiga Lejonkungen 🦁är bra tycker jag.

  Ansiktsmask ingår med i min hudvårds rutin 😊 & kör med 1 gång/vecka. Det är så skönt 🥰.

  Handla behöver man alltid göra 😒😊känns det som

  Ha det så bra❣️

 6. Visst är lejonkungen bra, den animerade. Jag minns också då jag såg den tecknade på bio, min första bio någonsin.. grått som spädbarn🙈

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *