My day

Nå vad har jag gjort idag?

Jag har gått mina 5000 steg, städat lägenheten med en personal. Har även bytt sängkläder och duschat och tvättat håret. Finns inget som slår att lägga sig i en ny bäddad säng och man själv har duschat. Eller vad säger ni?

Själv satt jag ute på uteplatsen och åt lunch idag i det underbara vädret. Hoppas det snart är så varmt att vi kan börja äta middag ute på uteplatsen.

Har haft lite huvudvärk på kvällen så jag har tagit ipren. Vill tacka för den underbara responsen jag fick för videon jag visar min hudvårsrutin i. Det gav mig mersmak och är definitivt inte sista videon jag gör!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

2 reaktioner till “My day”

  1. Härligt att nyligen kunna sitta ute i solen o bara njuta . Jag var oxå mkt ute i solen i helgen även om det blåste en del

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *