Några idéer och lite inspo

Tack för responsen på mitt förra inlägg. Har fått en del tankar och vad jag ska skriva om. Ett inlägg där jag kommer visa er min målarlåda jag har och vad jag använder när jag ritar. Sen undrar jag om ni skulle vara intresserad av att läsa om vad jag har för böcker jag färglägger i?

Tips nu har Supernatural säsong 1-14 kommit upp på viaplay.com

Jag själv har kommit till fjärde säsongen så jag är ett stort fan av serien. Jag tyckte också att jag såg att säsong 15 kommer den 15 december i år. Rätta mig om jag har fel!

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

5 svar på ”Några idéer och lite inspo

  1. Ja visa gärna upp dina böcker med. Jag har själv några sån, men tänker att man kan få lite inspiration kanske 😄.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *