Nattugglan is herer!

Nattuglan här!

Jag har inte varit så aktiv varken på bloggen eller instagram i veckan. Har de två sista dagarna dragit på mig en förkylning. Imorgon kommer jag inte åka till radion då jag är inte riktigt frisk än. Jag undrar en sak – vad gör ni när ni inte kan sova?

Jag kan såna här nätter bli väldigt kreativ i vad jag vill skriva för blogginlägg och saker jag vill göra i livet. Det händer då och då att jag inte kan sova trots att jag tar extra medicin som jag gjorts ikväll.

Nu ska jag och placera mig i sängläge så jag inte går och ramlar för känner mig lite yr i huvudet. Det är nog för att min sömnmedicin är verksam och jag borde ligga i sängen.

//Nattugglan Ida ala corkystyle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *