New week

Hejsan!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra men vi hade besök av åskar ett par gånger. Det hade jag kunnat vara utan plus att det spöregnade också. Nu är det fint väder.

Imorgon börjar en ny vecka och jag ska äntligen gå till frisör och klippa håret. Det behövs verkligen då det blivit för långt och tjockt att jag har svårt att sköta det på ett bra sätt själv. Ska inte klippa mig kort men jag ska se till att de tar en del på längden då mina toppar har blivit så slitna.

Annars har jag bara nästa vecka kvar för att sedan ha ledigt från radion i fyra veckor. Ska bli härligt frågan är bara vad man ska göra på dagarna. Kan bli en del promenader då jag behöver hålla igång det och skulle inte det vara bra väder ja då blir det film eller serier. Kommer också gå en del på bio. Ser fram emot Fast and furious 9 som har premiär 14 juli.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #filmnörd #eips #borderline

0 svar på ”New week

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *