Ny favoritbutik – Sephora

//Innehåller adlinks//

Efter det att jag slutat radion igår så mötte jag en personal i city för att jag skulle köpa lite nytt smink. Min foundation som jag hade var på tok för ljus för mig. Den som sade det är en personal som är utbildad makeup artist. Så vi gick till Sephora och fick bra hjälp av henne att få rätt färgton på foundation, concealer och blush. När jag skulle betala så fick jag ett sephora Kort som jag ska använda alla gånger jag handlar där. Jag får en poäng per krona och när jag kommit till 1800 poäng eller fjärde köptillfället så får jag en gåva.

Jag vill bara tillägga att han som stod i kassan var så snyggt sminkad och det grämer mig att jag inte vågade säga det till honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *