One day in my life…

Hej!

Hoppas er dag varit bra. Min började med att vakna lite tidigare än vanligt då jag skulle vara på vårdcentralen 10.30. När jag sitter där i väntrummet så är det en annan äldre som pratar i telefon och fast vi är andra där så använder hon högtalarfunktionen. Man kan bli irriterad för mindre. Eller vad tycker ni?

När jag fick komma in så spolade hon båda öronen men fick inte riktigt ut allt så fick en ny tid på tisdag 09.00. Ska på söndag,måndag och tisdag morgon ta vaxol i båda öronen. Det är väldigt skönt att fått tillbaka hörseln på vänster öra.

Imorgon ska jag jobba hemifrån vilket innebär att lyssna klart på A clash of kings. Imrogon är också sista arbetsdagen denna vecka. Sen tar jag helg. I helgen ska nog morsan komma till mig och bla plantera om en blomma som börjar bli för stor för sin kruka.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *