Personalen får inte göra delar av deras jobb

Hallå där!

Jag bor som sagt på ett serviceboende och har egen lägenhet. Nu p.g.a corona smittan så har personalen fått restriktioner av chefen men det kommer högre från hans chefer. Restriktionerna gör att bland annat så kan personal inte följa med mig på läkarbesök på affektiva nu på onsdag men som tur har jag morsan som ställer upp och följer med mig som stöd. Att inte ha någon med mig känns som jag står på en matta och helt plötsligt rycker någon undan den och säger du får klara dig själv. Jag har känt mig trygg i att ha en personal med mig för de sköter ju mina mediciner.

Så man kan säga att restriktionerna gör att personalen inte får göra delar av det som egentligen är deras jobb. Personalen får heller inte åka med oss ”boende” och handla. Vi måste också äta alla måltider i våra egna lägenheter men vi brukade äta tillsammans på basen varje middag.

Har du varit tvungen att ändra din vardag på grund av corona?

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Personalen får inte göra delar av deras jobb”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *