Polisanmälan – Man måste få vara sig själv utan att få skit

Hey där uppe!

Här har dagen innehållit en tripp till polisstation för att polisanmäla hen som skicka det otrevliga medelandet på facebook. Polisen som tog min anmälan vart väldigt arg när hon såg vad jag hade fått skickat till mig. Skönt att de tar en sådan sak på allvar och att de inte förminskar det.

När vi kom hem så gick jag och bytte om för vid 16.30 så kom arbetsterapeuten och vi körde ett litet träningspass. Efter det så har jag kollat på sista avsnittet på Outlander säsong 2 så imorgon ska jag börja med säsong 3.

Nyss så körde jag en lermask på ansiktet så det är det jag har i ansiktet på bilden.

Hur har eran dag varit?

#stolthomosexuell

0 reaktioner till “Polisanmälan – Man måste få vara sig själv utan att få skit”

  1. Bra att du anmälde – elak och hemskheter ska anmälas. Skönt att du fick möta en fin person hos polisen. Stå på dig. Ha en fin Lucia /KAmilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *