Hatbrott – Något ingen ska bli offer för

Igår när jag kollade på Veckans brott så var amir med. Han berättade om när han utsattes för ett hatbrott i tunnelbannan i stockholm. Jag tycker det var bra att de tog upp det så andra också vågar anmäla om de utsätts för brott pga de är HBTQ människor. Man ska aldrig behöva se över axeln eller att få hatkommentarer på sin blogg bara för man är annorlunda och vågar vara sig själv. Man ska kunna vara sig själv och vara accepterad för den man är.

Jag anmälde en person till polisen igår och det kan jag göra för att jag har stöd omkring mig. Jag har både vänner och föräldrar som stöttar mig när jag mår dåligt.

#stolthomosexuell #hbtq

0 reaktioner till “Hatbrott – Något ingen ska bli offer för”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *