Tandis – Rädslan som jag kommer övervinna

Vill först och främst tacka för responsen jag har fått på mitt förra inlägg om Hatbrott. Har fått flera kommentarer men inte hunnit svara på dem. Ska göra det imorgon när jag inte är för trött.

Dagen har innehållit ett besök hos tandläkaren och det var lagning av en tand. Borrningen var seriöst över på mindre än två minuter. Att de sen rengjorda mina tänder men allt som de hade gjorde att jag kände mig mörbultad i käften. Hade också fått bedövning så när jag skulle som sista sak skölja munnen med vatten men när jag skulle det ville inte munnen vara stängd där jag var bedövad så kändes det som det sprutade vatten från munnen.

När jag kom hem från boländerna så fick jag ta ipren och alvedon för jag hade ont i munnen.


0 reaktioner till “Tandis – Rädslan som jag kommer övervinna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *