Psykisk ohälsa – en daglig kamp

Hej!

Nu är jag här igen men de senaste dagarna har varit lite upp och ner som i en berg och dalbana. Igår var mitt mående någonstans djupt på havsbotten. Idag har det känts okej men det var inte så smart av mig att se Ted för kärlekens skull. Alla vet ju hur hans liv slutade även om det inte är med i filmen. Idag har mamma varit förbi och vi åkte och postade två saker från glossybox som jag sålt. Vi var in på lidl och kollade och köpte läsk och redbull.

Nu kollar jag på Face off på tv6 och ska klockan nio kolla på The lost world, andra filmen av Jurassic park filmerna. Imorgon ska man inte göra något speciellt och ska försöka få dagarna att gå. På lördag ska jag in till stan och träffa en vän och sen ev ska jag till mall of Scandinavia på söndag med boendet.

#psykiskohalsa #psynlig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *