Regn och rusk och New moon

supermoon in black background
Photo by Sharath G. on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er måndag varit bra och att ni har haft bättre väder än här i Uppsala. Här har det snöat, blåst för att sedan bli snöblandat regn. Ge mig sommar nu!

Idag har jag varit på radion och har peppar peppar inte druckit energidryck. Det har gått bättre än jag trodde det skulle gå då jag trodde jag skulle ha mer huvudvärk än jag har haft. Har däremot köpt en till imorgon då jag har tänkt att denna vecka ska jag gå ner från att dricka energidryck varje dag till varannan. Jag vet att jag kommer fixa detta men får bara ha tålamod och inte försöka sluta för snabbt. Detta kommer göra så jag har mer pengar till annat sen och det ser jag fram emot.

Ikväll har jag kollat på New moon på netflix.

New moon är andra filmen i the twilight saga.

Bella fyller arton år och firar det hos Edwards familj. När hon ska öppna ett paket så skör hon sig och det kommer lite blod. Jasper som är den nyaste medlemmen i familjen och den som varit utan människoblod kortast tid blir galen. Edward inser att han inte kan skydda Bella och Edward och hans familj flyttar. Bella får mardrömmar men efter ett tag får en vän i Jacob. Bella inser snart att Jacob inte är en vanlig människa han heller. Ska Bella någonsin få se Edward igen?

Denna film är baserad på boken När jag hör din röst av Stephenie Meyer. Denna film tycker jag är bland de sämsta av Twilight filmerna. Däremot är det helt klart en film man måste se om man ska kolla på alla filmerna i twilight saga.

Imorgon är det Tisdag och då ska jag till radion. Har planerat se en dokumentär med en handledare inför programmet jag ska spela in på onsdag. Hoppas det blir bättre väder imorgon. Ska också hämta underkläder som jag köpt på Cubus då det var för dåligt väder att jag skulle göra det idag.

10 reaktioner till “Regn och rusk och New moon”

 1. Bra kämpat med energidryckerna. Snart är du i mål. Du kan ju lägga undan av pengarna som du nu sparar med att inte köpa drickorna och sedan göra nått kul för pengarna. Så ser du mer konkret hur mycket pengar som gått åt

 2. Det låter som att vi har haft likartat hemskt väder idag. Så bra att du drar ner på energidryckerna. Jag har aldrig druckit en sån, men förstår att det är en avvänjning.
  Jag kommer konstigt nog inte ihåg vad jag tyckte om New Moon.

 3. Vi hade samma väder igår och nu har allt snö regnet bort. Det är bra att du trampar ner i lugn takt med energi drickan och inte har förbråttom

 4. Vi hade samma väder här igår. Snö ❄️ fall, blåst. Inget vidare väder.
  Bra att du inte känner något sug för energidryck. Men kanske måste gå några dagar för att känna något.
  Allt som inte är viktigt att ha drar pengar.
  Okej. Bra att se dokumentär innan man ska skriva om den.
  Hoppas att underkläderna blir bra.

  Ha en bra dag! 🌷

 5. Tycker du gör rätt i att trappa ner drickandet av energidryck. Slutar man tvärt, så blir det säkert genast mycket jobbigare.. Blev lite nyfiken på det med radio. Går det att lyssna på det du spelat in? 🙂
  Ha en fin dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *