Resultatet och Disney+

Såhär blev resultatet av Klippningen. Håret känns så mycket lättare. Känns som jag gått från en lejonman som vart trassligt på bara några timmar till ett hår som kommer vara väldigt mycket lättare att sköta. Hon som klippte var inte färdig frisör så jag fick 30% på priset. Jag tyckte hon var superduktig och kommer bli väldigt bra frisör när hon är klar.

Efter frisörtiden så mötte jag mamma och C och blev bjuden på fika. Jag tog en frapino cofee med caramellsmak. Så god men fick brain freeze några gånger. Nu sen jag kom hem har jag skaffat Disney+ och sett Zootroplis och kollar just nu på En värsting till syster.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

7 reaktioner till “Resultatet och Disney+”

  1. Det blev superfint 😊 Känslan när man kommer från frisören är underbar. Just det där du skriver – håret känns så lätt och skönt! 😃

  2. Det blev superfint. En del har ju bara den talangen och då spelar det ingen roll om man inte är färdigutbildad. Sen ger ju övning färdighet.

  3. jättefint, härligt att g till frisören och bra att du blev nöjd, vi har också skaffat disney plus, kollat på lejonkungen och lite serier hitills men väldigt bra utbud hitills tycker jag

  4. Det är ju toppen att man kan få gå till de som inte är färdigutbildade för billigare pris, så får de möjlighet att träna på riktigt =) Kul att du är nöjd.

  5. Vilken fin klippning! Du är fin. Längtar själv efter ett frisörbesök för att klippa bort mina slitna toppar. Håret kommer kännas mycket, mycket lättare efteråt. Disney+ – så fantastiskt! Har inte skaffat ännu men det kommer. Är så galet pepp på att titta på Disneys klassikerfilmer och gamla serier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *