Resultatet och Disney+

Såhär blev resultatet av Klippningen. Håret känns så mycket lättare. Känns som jag gått från en lejonman som vart trassligt på bara några timmar till ett hår som kommer vara väldigt mycket lättare att sköta. Hon som klippte var inte färdig frisör så jag fick 30% på priset. Jag tyckte hon var superduktig och kommer bli väldigt bra frisör när hon är klar.

Efter frisörtiden så mötte jag mamma och C och blev bjuden på fika. Jag tog en frapino cofee med caramellsmak. Så god men fick brain freeze några gånger. Nu sen jag kom hem har jag skaffat Disney+ och sett Zootroplis och kollar just nu på En värsting till syster.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Resultatet och Disney+”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: