Så vacker dag

Hallå där!

Idag har jag varit ledig. Nu på eftermiddagen/kvällen var jag på bio. Jag såg Shang-chi and the legend of the ten rings. Filmen var jättebra men skriver recension imorgon.

Annars har man gått sina 3000 steg och det var väldigt fint väder. Bilden tog jag i Uppsala när jag gick till bion. När jag kom hem från bion så åt jag en skål med mjölk och müsli. Hade ätit en mellan popcorn och drack en coca-cola zero 500ml till filmen.

Imorgon ska jag gå ner till coop och hämta ett paket med kläder från H&M. Det bästa är att jag har köpt kläderna för presentkort så har inte betalat något för kläderna. Självklart kommer jag visa dem här imorgon.

Jag kommer nog somna rätt snabbt ikväll då jag är trött och det vart väldigt mycket intryck när jag var på bion. Får inte glömma att berätta att jag fick en affisch med mig hem igen. Så nu har jag två affischer jag ska köpa ramar till för att sedan sätta upp på väggen.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

3 reaktioner till “Så vacker dag”

  1. Kul att du kom iväg på bion & att bion var bra =). Ska bli kul att läsa din recension om filmen. Jättefin bild 😃 Gott med mjölk & mussli.

    Alltid kul med paket 😃 spännande med nya kläder. Det är det bästa att du slipper betala något alls för att du har pressentkort.

    VAdå för affischer??

    Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *