Saturday and a new week is coming

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Idag har jag varit en sväng till Gottsunda för att handla. Handlade saften Zeroh och tänkte först bara köpa en flaska men sen så tänkte jag att om jag köper två kan jag ha en på radion så jag slipper ta med saft varenda dag. Samtidigt som jag har en hemma. Annars har jag kollat på två filmer. Dels skräckfilmen Malignant och sedan på kvällen kollade jag på Qucik.

Nu sitter jag och kollar på Criminal minds säsong 5 på disneyplus. Imorgon är det måndag och ny vecka. Och nu har första veckan i november redan gått. Så snart dröjer det väl inte länge tills det blir December. Då får jag äntligen börja öppna min adventskalender. Så klart har jag inte kollat på någon video eller sida där man kan se vad som är i den. Då blir det ingen överraskning och då förstörs ju det roliga med.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #psykiskohälsa #bestofnouw

0 svar på ”Saturday and a new week is coming

  1. Zero kanske är lite bättre än BOBs saft. Men bästa är vatten. Man kan ha i citron i jättegott 🙂.

    Att kolla film söndagar är så mysigt 😊.

    Det är faktiskt sant. Att det är inte kul att se i förväg vad det är i adventskalender. Det är ju det som är grejen med adventskalender att få överraskning varje dag 🙂

    Ha en skön dag❣️

  2. Själv är jag livrädd för att titta på Criminal minds, jag har världens panik för sådana saker. Men kul när man hittar serier man gillar.

  3. Helt galet att det redan gått en vecka i november. Det var ju sommar nyss… Ser fram mot december nu när jag får börja pynta lite. Skulle gärna tjuvstarta nu men det går inte mannen med på. Jag tittar inte på criminal minds, får nog med otäckheter i dagstidningen…. Blir så himla rädd för allt som händer så det räcker med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *