Shang-chi and the legend of the ten rings – Recension

Handling:

Shang-chi är en pojke som nästan direkt börjas tränas av sin far för att bli lönnmördare. Han flyr och börjar ett nytt liv i USA. Det dröjer inte länge innan han blir indragen i sin pappas grymma värld. Hans far förnekar att deras mor dött utan hävdar hon hålls fången i byn Ta Lo där hon växte upp. Frågan är om det verkligen är hennes röst hans pappa hör eller vad är det som draken, the great protector lyckades stänga in i bergen.

Filmen är spännande från början till slut. De har inte sparat på något utan det är också en del häftiga kamp scener och även fina kostymer. Detta är en film som du bör se på bion om du gillar marvel filmer och även action filmer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #filmrecension

0 reaktioner till “Shang-chi and the legend of the ten rings – Recension”

  1. Kul låter som en film värd att se. Jag och solen har nämligen plöjt massor med Marvel under senaste månaderna 😃

  2. Just nu orkar bara jag med feelgood 😊 Hjärnan behöver formateras om och rensa massa skit hihi. Kul ändå att du delar med dig av allt detta.

  3. Tack för tipset! 😃 Låter som en bra film 😃 Någon film som jag absolut ska se. Du är bra på att berätta lite vad filmer handlar om så att vi läsare känner av om filmen är något för oss eller inte 🤗

    Ha det så bra! 🌼

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *