Singing in the rain

Sorry för dålig kvalite på videon men ville visa hur det verkligen började spöregna ikväll. Ni vet hur det är när det är som om himlen öppnar sig och man absolut inte vill vara ute. Idag har jag gått mina 5000 steg men var tvungen att gå min promenad själv. Vilket jag gjorde vid tre tiden och det var jag glad för eftersom jag slapp regnet.

Imorgon ska jag in till Uppsala för att träffa min bästa vän och fika. Annars så ska jag hålla mig i min egna lägenhet då den personal som jobbar själv. klarar jag inte av. Det kryper i kroppen bara jag ser henne. Som tur är hon bara vikarie här. På söndag ska jag handla med mamma och C på citygross. Jag har nämligen fått en 10% kupong som gäller denna vecka. Då brukar jag och morsan och C handla där. Hon swishar summan hon handlat varor för och jag betalar allt. Förra gången så fick vi över 100kr rabatt,

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

2 reaktioner till “Singing in the rain”

  1. Fy då låter inte bra att du känner så där inför den vikarien, du kan inte berätta det? Tänker att det kanske kan bli bättre för dig då?

  2. Vi har ännu inte haft en droppe regn dagtid, bara under natten. Så skönt att slippa det. Men det dröjer nog inte länge innan det är dags för kall och blöt höst🍁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *