Sju år sedan – Promenaden som skulle vara 30 min men blev 6 timmar

För sju år sedan 2012 hade jag LPT på mig och var på psyket. Min kompis kom och hälsade på mig och vi sa att vi skulle ta en 30 mins promenad. Det blev inte någon promenad utan vi drog direkt till bussen. Vi åkte till vännens boende. Där sa jag att jag hade avtalat att jag skulle vara tillbaka klockan åtta. Efter några timmar fick vi känslan att de snart skulle fatta att något inte stod rätt till så jag och min kompis drog ut på promenad. När vi var inne på väg mot hennes boende så såg vi plötsligt en polisbil. Jepp de hade även en polishund. Busted!

Så jag fick skjuts av polisen tillbaks till avdelningen, behöver jag säga att jag inte fick gå ut på några dagar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #psykiskohälsa #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *