Sjuk igen och filmer jag inte kan se utan att gråta

tears on face of crop anonymous woman
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra. Här vaknade jag med ont i halsen. Så jag valde att stanna hemma. Tur det för tog nyss temp och har feber. Jag fryser som en galning och har tröjor på mig och två par strumpor. Ett par tunnare och ett par tjockare sockar. Så det blir att vara hemma även denna vecka. Oktober har inte varit min månad för att uttrycka det milt.

Ute är det regnigt och det blåser. Typiskt höstväder. Idag har jag kollat på Supernatural säsong tolv. Nu har jag kollat klart på den säsongen och tänker börja kolla på säsong tretton imorgon.

Istället för en filmrecension så tänker jag berätta om tre filmer jag inte kan kolla på utan att gråta.😭

  • Titanic

Alltså vem kan se denna klassiker utan att gråta. Speciellt i slutet. Man påminns att denna film är baserad på en katastrof som hände i verkligheten.

  • The green mile

Detta är också en klassiker man inte kan se utan att gråta, speciellt i slutet. Denna film har gjort att jag tycker att dödsstraff är fel och det har hänt att en oskyldig har avrättats.

  • Armageddon

Denna är så sorlig i slutet så jag kan inte se den utan att att tårarna rinner. Vill inte spoila för mycket om det är någon som inte sett denna film förut.

Har du någon film du inte kan se utan att gråta?

10 reaktioner till “Sjuk igen och filmer jag inte kan se utan att gråta”

  1. Fy. Låter inte kul. Men går mycket förkylningar nu. Hoppas att det är över. Bättre att vara hemma en dag extra. Än att bli sjuk igen.

    Jag har ingen film som jag gråter till. Men jag kan bli berörd. Titanic är en väldigt bra film & den gröna milen.

    Krya på dig! Ha en skön dag! 🌹

  2. Något galet är det med dig just nu eftersom infektionen inte verkar ge sig. Alla de tre filmerna du nämnde är så galet bra, och helt klart rinner tårarna. Den gröna milen är nog en av de bästa filmerna jag sett till och med.

  3. Jag har sett två av filmerna the green mile har jag börjat kolla på men aldrig sett klart. Men det är en film jag vill se. Armageddon är riktigt sorglig i slutet även om jag inte grät. + så är det en riktigt bra film 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *