Sleepy – I need a break

Nå hur har eran dag sett ut?

Min började redan halv åtta på grund av att jag skulle vara på affektiva mottagning för att träffa min läkare. Behöver jag säga att jag var rätt så trött imorse. Mötet gick bra och hon skulle ta bort min b-vitamin tablett då mitt värde är högt. Annars tyckte hon det lät som en bra idé att jag ska försöka göra så att jag får testa tyngdtäcke. Dock behöver jag gå genom arbetsterapeuten på boendet. Efter jag kom hem så var jag väldigt trött och vilade lite. Efter en stund så gick jag och en personal upp till min lägenhet för att städa.

På eftermiddagen innan middag så låg jag och vilade i flera timmar och slumrade till en stund då jag var så trött. Efter middagen så duschade jag för från igår kväll till eftermiddag idag så var jag utan varmvatten. Man märker inte hur mycket man är beroende av förrän man är utan det. Tack och lov för att torrschampoo.

Nu på kvällen har jag sett södertäljepolisen och sedan Brottsjournalen och nu sitter jag och kollar på Criminal minds säsong tre. #nouwinfluencer #nouwbloggare #svenskbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *