Snabeldraken och a sunny day

Hello där!

Idag började dagen med sovmorgon och sen solande och läsande av boken Snömannen. Jag smakade också Nocco carnival men den var ingen hit. På eftermiddagen har jag tränat och dushat och läst klart snömannen så imorgon ska jag läsa första boken i Outlander serien – Främlingen om jag inte börjar redan ikväll. 🙂

Har efter middagen också städat min lägenhet och både skurat golven och dammsugit. Hon som hjälpte mig skrattade när jag sa att jag har ett smeknamn på min dammsugare och det är snabeldraken. Nu sitter jag och kollar på ett avsnitt av Once upon a time första säsongen.

Innan jag säger godnatt så ska jag se på ett avsnitt av The handmaids tale säsong 2.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #nouwblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *