Sorry but mitt eget mående går först

Jag har inte mått så bra på sista tiden och då har bloggen blivit bortprioriterad. Mitt eget mående är ändå det viktigaste. Det är inte bara dåligt utan ibland kan jag må bra någon dag och tänker nu blir det bättre och sedan knockar ångesten mig nästa dag. Så håller det på och ibland gör det mig galen. Och för någon som aldrig haft den ångesten som gör en helt lamslagen kan inte säga att det bara är att skita i ångesten.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #borderline

11 reaktioner till “Sorry but mitt eget mående går först”

  1. jag förstår dej precis jag kan ofta känna jag vill hålla på skriva när jag inte mår bra men har full förståelse för de som det inte klarar av . kram på dej o pigga på dej

  2. Mår man inte bra får vissa saker läggas åt sidan, så enkelt är det bara. Jag kan också tappa lust till saker när jag mår dåligt. Men jag hoppas att du mår bra snart vännen 🥰❤️

  3. Ja det är faktiskt så att ditt mående är det viktigaste för dig, och då går det inte att komma undan att göra prioriteringar. Har man inte ork eller lust att blogga så varför ska man tvinga sig? Nej du gör helt rätt som prioriterar efter ditt mående😊

  4. Klart att ditt mående måste gå först. Att blogga ska ju vara kul, och då gör man det då man vill, orkar och har inspiration.

  5. Det är viktigt att ta hand om sin hälsa så tycker att det är bra att du tänker så. Inte alls kul med ångest har det själv 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *