Sovmorgon and Life

Hello där!

Idag har jag sovit till klockan tolv, Oops men det var skönt med sovmorgon! När jag kom hem till min lägenhet så städade lite i min lägenhet. Det behövdes små plockas och dammsugas. När jag städade så satt jag igång en maskin tvätt så jag kan somna i nytvättade sängkläder ikväll. Efter någon timme så började jag göra matlådor till veckan som kommer. Det vart pasta carbonara. Efter tvätten var klar så gick jag upp och duschade och tvättade håret också. Mellan klockan åtta och nio så kollade jag på Farmen på basen och jag kan bara säga att det var rätt person som åkte ut, eller gjorde hon det?

Nu sitter jag och kollar på Game of Thrones säsong fyra och jag kan bara säga att serien blir bara bättre och bättre för varje säsong som man ser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *