Sunday

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här åkte man vid tolvtiden med bussen till uppsala centralstation. Där bytte jag buss till 115 mot storvreta. Där mötte min bästa vän mig vid busshållplatsen. Med sig hade hon deras hundvalp. Söt som socker men det syntes att det var en hudnvalp. Det är en rottweiler. Vi började ta en promenad. Sedan blev det en fika hemma hos henne. Efter någon timme så var det dags att gå ut till bussen igen.

När jag kom hem så åt jag middag vid halv fem redan. Efter så hjälpte en personal mig att byta sängkläder. Har duschat och tvättat håret och haft lermask i ansiktet. Har gått över 4000 steg idag så känner jag mig nöjd. Kommer nog somna snabbt.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Det blir att åka till radion och jobba. Får se vad man gör där och vilket manus jag ska spela in denna vecka. Får bli att jag tar mina vinterkängor imorgon då det var ganska halt idag med mina stövlar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa

0 reaktioner till “Sunday”

  1. Trevligt att umgås med en vän en stund 😀. Ååå det är så skönt 🥰. Nybäddad säng & duschat.

    Ja, jag använde med mina vinterskor idag. Vi hade frost här i morse ❄️.

    Ha en bra start på veckan! 🦋

  2. Vilken fin dag du hade, och hundvalpar är ju bara för ljuvliga. Jag älskar verkligen att få umgås med djur.

  3. Lermask är bra för den drar ut orenheter och gör att huden blir len och mjuk., Det är så härligt och man känner verkligen skillnaden efter när man tvättat bort lermasken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *