Ted – För kärlekens skull <3

Filmens regissör är Hannes Holm som har regisserat En man som heter Ove och Underbar och älskad av alla. Det är Adam Pålsson som spelar Ted Gärdestad och vi ser Jonas Karlsson som spelar Stikkan Andersson.

Filmen är väldigt fint gjord och man får verkligen en inblick i Ted Gärdestads liv. Både hur han började med musiken och hur han blev sjuk. Man får även lära känna hans bror Kenneth Gärdestad och deras relation som bröder. Det finaste är när Ted Gärdestad säger åt Kenneth att skriva en text om honom och inte om Ted.

Jag har ett speciellt minne till låten För kärlekens skull då jag hade en vän som tog livet av sig 2012 och när jag var på hens begravning så spelades den låten.

Jag har för någon dag sedan köpt filmen på dvd och idag kollade jag och en av personalen på den.

#psykiskohälsa #tedgärdestad

0 reaktioner till “Ted – För kärlekens skull <3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *