Things to remember

Hallå där

Hoppas er första dag på denna vecka varit bra.

Jag har jobbat hemifrån på min dagliga verksamhet och gått till Gottsunda för att jag behövde handla. Så har nått mitt mål på 5000 steg idag. Min tvättmaskin bråkar igen eller den tvättar bra men det blir nästan översvämning på toaletten så jag har tack och lov fått låna basens tvättmaskin då det måste fel anmälas till de som äger dessa hus. Hoppas att det inte tar för lång tid innan någon kommer och förhoppningsvis hittar felet och kan åtgärda det.

Ikväll har jag kollat på Red sparrow på disneyplus. En väldigt bra film med Jennifer Lawrence (the hunger games) i huvudrollen.

Handling:

Mot sin vilja rekryteras Dominika Egorova till att bli en “sparv”, en tränad förförerska i tjänst i den ryska säkerhetstjänsten. Hon tvingas lära sig att använda sin kropp som ett vapen, men måste kämpa för att upprätthålla sin självkänsla under den extremt icke-humana träningsprocessen. Dominika blir en av säkerhetstjänstens mest värdefulla tillgångar och hennes första mål är Nate Nash, en CIA-agent som är ansvarig för USAs kontraspionage mot Ryssland. Det uppstår en oväntad attraktion mellan de två unga agenterna, och som kan komma att hota både deras egna karriärer samt de bägge ländernas säkerhet.

En film med mycket action och man får verkligen vara uppmärksam för att inte missa något. En film om att kunna lura andra personer att tro att en person jobbar för dem men i verkligheten jobbar för någon annan.

Igår var jag till Normal och då köpte jag detta anteckningsblock och pennor. Det stämmer verkligen det som står på fram sidan. Things to remember.

Har också börjat se på de sista avsnitten av The walking dead säsong 10 på disneyplus efter jag såg klart filmen.

Imorgon ska jag en sväng till ÖoB och handla då de har flera erbjudande som jag kommer nappa på denna vecka.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #psykiskohälsa #uppsalabloggare #bestofnouw

0 svar på ”Things to remember

  1. ajdå hoppas det löser sej. översvämming är ju inte kul. det känns som hon blev bara kånd i the hunger games o sen i lyckats jätte bra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *