Tiden flyger iväg och jag står drömmande kvar

Här sitter jag och väntar på att wallander filmen ska börja. Förlåt att jag ej har bloggat på evigheter men det har bara inte blivit så och jag har känt att jag inte har haft något att berätta. Imorgon är det nya vecka och jag ska till radion där jag ska spela in ett program. Annars ska jag vänta på att kundtjänsten för glossybox hör av sig för jag har betalt för 2 st boxar men inte fått någon. Den första beställde jag den 18 september. Jag som sett fram emot att få boxarna.

Sen har jag beställt från matsmart.se igen och hoppas den beställningen kommer någon gång i veckan. Ska försöka gå några promenader i veckan. Hoppas på att gått ner i vikt denna gång också när jag ska till dietisten.

Nä nu ska jag kolla på wallander filmen som heter Tjuven, tror jag inte sett den förut.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #nouwstyle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *