Till alla själar därute <3

Hallå alla fina själar därute <3

Efter att ha varit sjuk i nästan en hel vecka så ska jag till radion imorgon. Idag har jag varit till Uppsala och fikat med en vän. Sitter och kollar på Venom. Har ni inte sett den filmen så rekommenderar jag er att titta på den. Jag har köpt den digitalt på Sfanytime.se men ska köpa den på dvd imorgon på hemmakväll.

Nu når jag varit fysiskt sjuk så har mitt psykiska sjukdom varit på pause mode. Vilket är skönt för mitt fysiska mående har varit tillräckligt krävande. Jag har svårt att bara vila då jag orkar lite men vet att är man sjuk så behöver kroppen all vila den kan få. En morgon tänkte jag sova så länge jag bara kan men självklart så vaknade jag sex på morgon och kunde inte somna om.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *