Today and Yesterday

Hello people!

Igår var det fredag och sista arbetsdagen denna vecka och månad. Tänk att det är Oktober på måndag. vad tiden flyger iväg. Igår var jag till radion och skulle arbeta men efter att ha varit där i ca 2 timmar så var jag tvungen att åka hem. Det var för att det kändes som jag sprungit ett marathon i sömnen plus att jag lyckats sträcka vänster arm i sömnen. Till en början var jag pigg i huvudet men det började bli väldigt trött vid halv tolv så det var bara att åka hem.

Inatt hade jag svårt att sova och fick ta vid behovs medicin för att kunna somna. Idag så väcktes jag klockan tio för att jag skulle få min medicin. Efter det så somnade jag om och personalen var tvungen att komma upp igen klockan tolv för att väcka mig igen. Idag så har jag varit till Hemmakväll för det var Lösgodiset dag.

Efter det så har jag kollat på filmen The meg med personal och boende. Just nu sitter jag och kollar på Wallander – Hämnden och sen blir det att försöka sova.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #nouwblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *