Too much Koffein

Dagen och veckan har varit bra. Var idag in till stan och träffade emma och vi fikade på Essressohouse. Jag tog min nya favorit Frapino coffe med caramell. Denna gång fick en väldig brain freeze. Gjorde till och ,med ont. Efter det så tog jag bussen till Gottsunda för att handla lite. När jag ko hem så var hemma i ca en timme och sen gick jag och en personal ut på promenad och vi blev absolutely soaking wet då det regnade. Det finns inget dåligt väder finns bara dåliga kläder.

Har kollat på en film och försökt ta det lugnt. Har tagit min sömn medicin och vid behovs medicicn då det har blivit to much koffein idag för att jag ska kunna sova.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #funktionsnedsättning #uppsalabloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *