Torsdag – Inflammation och i rätt riktning

Hallo!

Dagen började med ett besök hos tandhygienisten och det gick delvis bra. Har en inflammation i tandköttet på överkäken. Så imorgon ska jag köpa en tandkräm på apoteket som jag ska använda 1gr/dagligen i 1-2 veckor. Om ca en månad ska jag tillbaka för att kolla så jag inte fortfarande har inflammation kvar. Efter det så var jag hem en sväng innan det var dax att åka in till Gottsunda. Jag hade tid hos dietisten för att kolla hur mycket jag hade tappat i vikt. Förra gången var det ju över 3kg men nu så visade jag gått ner nästan 1kg. Jag trodde nästan jag gått upp i vikt. Nästa tid är den 17 januari så vi får se vad vågen visar då.

Imorgon ska jag till radion och ska ev spela in. I helgen ska jag se The girl in the spiders web på lördag med en personal plus en annan boende. Hoppas den är bra då trailern ger sken att den är en bra film.

Vad ska ni hitta på i helgen?

Btw värmen är tillbaka så har kunnat både duscha och tvätta idag 🙂

#nouwautumnchallenge #nouwinfluencer #nouwbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *