Trötter och en bra ljudbok

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på radion. Har kollat på serie och vi har också haft brandövning. Annars har man varit till Ica och handlat men tyvärr så hade de inte monster energidryck vilket de hade extra pris. Typiskt. Nåja får gå till hemköp imorgon.

På kvällen har man kollat på filmen Midway men stängde av den då jag ville fortsätta lyssna på ljudboken Outsidern av Stephen King på bookbeat. Då inser man att ljudboken man lyssnar på är bra och man vill veta resten och hur den slutar.

Idag låg det två paket i brevlådan. Det var laddarsladdar och ett USB-minne som jag köpt på Fyndiq.

Har varit väldigt trött idag och haft svårt att hålla ögonen öppna bitvis. Hoppas jag är piggare imorgon och kommer nog somna snabbt ikväll.

Imorgon ska jag spela in ett program på radion. Hoppas bara handledaren har löst igenom mitt manus så det inte är några stora saker jag måste ändra på.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #eips #

0 reaktioner till “Trötter och en bra ljudbok”

 1. Så surt då man ska handla något och det inte finns. Ljudboken verkar väldigt bra då du inte kan slita dig ifrån den. Sådant gillas.

 2. När man bara vill lyssna mer & mer ur sin bok. Då är den mycket bra 😊.

  Alltid kul Med paket.

  Visa dagar är tröttare än andra. Jag är väldigt trött idag 🥱😴.

  Hoppas att inspelningen går bra.

  Ha en bra dag! ❄️

 3. Vissa dagar är man bara så trött så jag förstår att du inte kunde hålla ögonen öppna. Hoppas att du är piggare idag. Trist att det inte fanns drycken som du ville ha.

 4. Toppenbra med brandövning och dte hade vi på mitt jobb förra veckan, det är ju jätteviktigt att lära både vuxna som barn =D

 5. hejsan, Vill först be om ursäkt att jag skriver för sent, igår när jag provade så var det bara en vit ruta och i morse hann jag inte innan jobb. vad spännande med radion, vilken radiokanal och när kommer det att sändas? hade varit kul att höra. Åh… men det är väl så irriterande när de har rea på något man vill ha och så är det slut..

  Brandövning – det är viktiga saker det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *