Upp och ned som en pankaka

Dagen har varit en berg och dalbana då den började bra så jag åkte till radion som vanligt imorse. Väl där började få ångest och fick nästan panik. Jag var där bara halva dagen då det bara blev värre så jag sa till min handledare att jag måste hem. Hon frågade om jag ville prata men jag kände att jag inte klarade det. Så jag åkte hem och pratade lite med personalen och ångesten lugnade ner sig.

Vid tre tiden så åkte jag,en boende och en personal till Citygross för att jag skulle köpa en klosyrepatron till min Soda Stream och någon smak. Så nu kan jag använda min sodastream. Efter vi kommit hem så åt jag middag och efter det har jag sett två avsnitt av Trafikpoliserna.

Imorgon ska jag städa och ta det lugnt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *