Utanför mitt sovrumsfönster ser du?

Utanför mitt sovrumsfönster så ser man bara en väg, lite skog och dagiset rakt över vägen. Detta kan vara ett helvete då man måste ha öppet fönster på sommaren då det är som varmast. I år var det några gånger man hörde tonåringar som stod vid busshållplatsen och de skrek och spelade musik.

Har tyvärr ingen bild på mitt sovrumsfönster så tog ett som jag tagit på vardagsrumsfönstret.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Utanför mitt sovrumsfönster ser du?”

  1. Ljud runt om kan vara jobbigt speciellt när man behöver ha öppet såklart. Vi bor nära skola i h dagis med men tillräckligt långt ifrån och ett antal hus emellan som tur är. Men just nu är den under renovering under 1,5 år så det enda vi lär störas av är rivning och montering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: