Utanför mitt sovrumsfönster ser du?

Utanför mitt sovrumsfönster så ser man bara en väg, lite skog och dagiset rakt över vägen. Detta kan vara ett helvete då man måste ha öppet fönster på sommaren då det är som varmast. I år var det några gånger man hörde tonåringar som stod vid busshållplatsen och de skrek och spelade musik.

Har tyvärr ingen bild på mitt sovrumsfönster så tog ett som jag tagit på vardagsrumsfönstret.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

8 reaktioner till “Utanför mitt sovrumsfönster ser du?”

  1. Tråkigt om man blir störd av det utanför. Jag bor mitt i byn men ofta väldigt lugnt ändå då det är ett väldigt litet samhälle.

  2. jag har också ganska trist utsikt från alla mina fönster eftersom jag bor på bottenvåningen på ett hörn, men det stör mig inte så mycket

  3. Vad jobbigt med tonåringar som står utanför och skriker. Utanför mitt sovrumsfönster ser jag bara barnens studsmatta och häcken. Rätt skönt faktiskt. På vintern när det inte är några löv så ser jag pulkabacken med. 😊

  4. Det är ofta nackdelen av att bo centralt. Men måste säga att jag stördes mer av oljud då jag bodde i en liten grannkommun än vad jag gör nu mitt i smeten,

  5. Ljud runt om kan vara jobbigt speciellt när man behöver ha öppet såklart. Vi bor nära skola i h dagis med men tillräckligt långt ifrån och ett antal hus emellan som tur är. Men just nu är den under renovering under 1,5 år så det enda vi lär störas av är rivning och montering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *