Vad lägger du mest pengar på under en månad…

Jag lägger mest pengar på mat och nöjen. Jag har som sagt god man som hjälper mig det ekonomiska och jag får veckopeng två gånger i veckan. Jag har ju ibland att jag typ behöver nya kläder så då får jag prioritera det. Ibland när det är bra pris på film både i dvd och blue ray även i digital form. Ibland så köper jag nytt smink också.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Vad lägger du mest pengar på under en månad…”

  1. Ja viktigt att prioriterar vad man skall köpa, men att man också får köpa något man gillar tycker jag, och unna sig något man vill ha. Smink är ju något kul are unna sig själv helt klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: