Vad lägger du mest pengar på under en månad…

Jag lägger mest pengar på mat och nöjen. Jag har som sagt god man som hjälper mig det ekonomiska och jag får veckopeng två gånger i veckan. Jag har ju ibland att jag typ behöver nya kläder så då får jag prioritera det. Ibland när det är bra pris på film både i dvd och blue ray även i digital form. Ibland så köper jag nytt smink också.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

9 svar på ”Vad lägger du mest pengar på under en månad…

  1. Mina pengar (förutom alla måsten) går till att köpa kläder till barnen, jag älskar att shoppa nytt till dom. Själv unnar jag mig inte så mkt.

  2. Låter väldigt bra det där att ha någon som håller koll på vad man köper, det gör väl tänker jag att man inte förhandlar sig på saker 😊.

  3. Det är hyra och olika abonnemang som kostar mest, fast gissar att det varit ännu dyrare utan alla abonnemang så det är okej ändå. Bo billigare skulle jag dock vilja göra men det är svårt i dagens läge

  4. Ja viktigt att prioriterar vad man skall köpa, men att man också får köpa något man gillar tycker jag, och unna sig något man vill ha. Smink är ju något kul are unna sig själv helt klart.

  5. Ja mat är en sån kostnad som är bland dom större av utgifterna. Boendet är en ännu tyngre kostnad. Nöjen la jag mera pengar på förr. Jag minns knappt när jag gick ut och roade mig sist, så det finns ett uppdämt behov känner jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *