Värsta grymma tjejen 2.0

Om jag börjar med gårdagen. Var på radion och spelade in mitt nya program och det finns att lyssna på här! Efter radion drog jag till Citygross för att handla. Köpte bland annat vattenmelon då de hade det för endast 10kr/kg.

Idag har jag solat,käkat vattenmelon och varit hos dietisten då jag undrade om hon hade fått svar från min läkare på akademiska. Hon kollade det och såg att hon nyligen fått svar från min läkare att hon skulle kolla på provsvaren och sen höra av sig till mig. Jag hoppas hon hör av sig snart innan hon går på semester. Sen var det att väga mig. Jag kan ju säga att jag hade en hel flock fjärilar i magen då jag klev upp på vågen. När jag kollade så visade det sig att jag gått ner ett kilo på knappt en månad. Vi bokade en till tid då om ungefär en månad och mitt mål är att jag ska gå ner minst 1 kilo till tills dess. 1 kg kan verka lite för mig men för mig är det ett steg åt rätt håll. Jag tror många kan känna igen sig då det är en kamp både fysiskt och psykiskt.

Nu har jag nyss kollat på tunnelbanan och kollar just nu på Harry potter och fenixorden.

//Värsta grymma tjejen 2.0

#värstagrymmatjejen #nouwinfluencer #nouwbloggare #nouwblogg

0 svar på ”Värsta grymma tjejen 2.0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *