Veckans bästa

<— Min mest gillade bild på instagram denna vecka

Mitt mest lästa inlägg denna vecka:

http://corkystyle.se/livet-med-psykisk-ohalsa-part-1–37805626

Bio besök: 0st då filmstaden är stängd här i uppsala. Hoppas de öppnar i april.

Veckans mående:

Bättre och bättre. Har dock börjat bli känslig för pollen så har börjat ta medicin för det.

Veckans låt: video nedan:

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggar #bestofnouw

0 reaktioner till “Veckans bästa”

  1. Ja bio var verkligen länge sedan man var på, det skulle man gärna vilja gå på igen det är så mysigt. Jag hann gå på bio precis innan de stängde ner dem här, såg då AFTER 2, toppenbra film, kan jag rekomendera

  2. Jättefin bild du tagit, jag förstår att den varit så gillad och uppskattad. Vilket vackert ställe du hittat! Vill också besöka det. Jag läste även ditt mest lästa inlägg och jag vill skicka över en kram. Jag kan inte föreställa mig hur det är att behöva kämpa så, kanske varje dag till och med. Finner du tröst och glädje i bloggandet? 💖

  3. Igår hade vi en sådan där tråkig dag och längtade så efter att gå på bio. Borde använda instagram lite mer då det är egentligen är väldigt roligt. Kollar, men lägger sällan upp själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *