Att leva med psykisk ohälsa part 5

I ca 6 år har jag bott här. På ett serviceboende utanför Uppsala. Vägen har varit allt annat än rak. Även om jag flyttade från behandlingshemmet så mådde jag inte bra. Däremot var stabilare än när jag flyttade dit. Jag är väldigt glad att jag flyttade hit. Här får jag hjälp med mina mediciner och saker i min vardag. Jag har dock blivit mycket stabilare. De senaste två åren har jag gått ner 20kg i vikt helt själv. Det med dagliga promenader och har blivit av med mitt sockerberoende. Det har påverkat mitt psykiska mående väldigt mycket då jag har blivit väldigt stabil i mitt mående. Senaste samtalet med min läkare via telefon och då hon frågade om tankar om döden så svarade jag att jag har inga och att jag kommit för långt för att bara ge upp.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Att leva med psykisk ohälsa part 5”

  1. Så härligt att läsa att du har kommit så långt nu att du inte tänker på döden. Vad bra att du får den hjälpen som du behöver på serviceboendet. Så imponerande att du har blivit av med sitt sockerberoende:)

  2. Så bra att du trivs där du bor nu. Å att du får hjälp med det du behöver få hjälp med. Skönt att du är stabil idag.

    Att gå ner i vikt krävs så mycket. Det är psyket, viljan & drivet. Bra jobbat 👏🏻😃. Hur långa promenader går du??

    Jag kunde hålla en bra kost när jag hade PT & bodde själv. Men nu lite jobbigare med sambo å så🙂.

    Så skönt att du inte längre har tankar om döden.

  3. Så skönt att du kommit så långt i din resa kring psykisk ohälsa. Det är ju precis dit man ska, mot ett välmående som känns bra för en och mindre tungt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *