Vinsten och vacker himmel

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Började lyssna på ljudboken Lida av Stephen King på väg till radion. Tycker redan den är så bra. Stephen King kan verkligen skriva som man blir Hooked på böckerna.
Här har man varit på radion. Vi har bland annat haft APT där vi gick igenom flera saker som vi behövde diskutera. Sedan har jag skrivit lite på ett manus. När jag kom hem så låg min vinst äntligen i brevlådan. Så himla nöjd. Bild två tog jag när jag satt och väntade på bussen efter jag slutade på radion.

Ikväll har jag kollat på Malignant. En skräckfilm. Den är riktigt bra och den finns på HBOmax och även sfanytime. Dock är den ganska dyr att kolla på på sfanytime just nu då den står som biofilm hemma.

Nu sitter jag och kollar på Grimm säsong 1 på dvd och älskar verkligen serien.

Imorgon är klockan över åtta innan jag kommer hem då jag ska se Die hard på bio och den börjar klockan 18. Jag åker inte hem emellan så kommer äta middag på stan. Har inte än bestämt vad det blir men skulle tro att det blir något på Esspresso house.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Vinsten och vacker himmel”

  1. Min dag har varit bra. Kul med ny bok. Måste planera för att veta vad som ska göras.

    Kul att ha en vinst i brevlådan 😀 👍. Jättefin himmel 😃😍.

    Skoj att gå på bio. Äta själv på stan? Tycker att jag inser mer & Mer dem dagarna jag kommer hem sent & varit borta länge så det går över till kväll. Att jag trivs väldigt bra där jag bor 😊.

    Skönt att se film/serie.

    Ta hand om dig❣️

  2. Grattis till vinsten. Man blir alltid så glad då man får nåt extra eller hur? Stephen King är verkligen Kung då vi pratar skräck. Vilja böcker, och vilka filmer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *