What dosent kill you makes you stronger

Jag mår inte bra men jag vet att detta är min period under året då jag mår som sämst. Att detta kommer bli bättre men jag vet inte när det kommer vända. Jag arbetar på radion halvtid då det inte finns någon chans att jag ska kunna jobba heltid. Jag är glad för det stödet från radion jag får plus att jag har kontakt med en kurator på ackis.

Har fått en till sömn medicin som ska få mig att somna fortare och sova bättre. Jag ska dock bara ha medicinen vid behov för att den är beroendeframkallande. Jag får dock inte ta den försent då jag förra gången vart en zombie dagen efter.

Imorgon är det nya vecka och på torsdag ska jag träffa kuratorn igen. Sen på fredag ska jag till dietisten för att väga mig men tror nästan jag gått upp i vikt. Har inte gått lika mycket då min psykiska ohälsa sätter käppar i hjulet och om jag har ork så kanske det blir en promenad per vecka.

#nouwbloggare #nouwinfluencer #uppsalabloggare #psykiskohälsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *