Wolrd of movies and life

Hello world!

Hur har eran lördag varit?

Min har varit bra men haft problem att äta idag då det varit så varmt. I alla fall började dagen med läsning av Främlingen och nu har jag kommit fram till kapitel 7. Idag har jag fått i mig en pizzabit och en halv vattenmelon. Jag hoppas jag lyckas äta mer imorgon men då är det andra personal som jobbar också. Nu såhär på kvällen så har jag tagit en dusch och tvättat håret. Det är därför det ser ut som det gör på bilderna.

Nu har jag nyss startat ett Harry potter maraton med Harry potter och de vises sten. Älskar Harry potter men har inte kollat på de på länge. Varför vet jag inte. Btw ni vet väl att Nya fantastiska Vidunder film kommer ut i november på bio. Nedanför kan ni se officiella trailern till filmen

En kommentar till “Wolrd of movies and life”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *