Covid19 kommer göra hösten speciell i år, vad gör du för att ha en “onormalt” normal vardag?

Jag försöker ordna så min vardag blir så normal det bara går. Här på boendet har det varit och är fortfarande restriktioner. Vi får inte äta middag tillsammans inne än då vi måste hålla avstånd. Jag försöker komma ut på promenad varje dag men ibland kan inte personal följa med som de brukar. Imorgon ska jag på bio men även det var stängt ett tag. Nu har tack och lov öppnat. Annars brukar jag vara ganska ofta på bio.

Jag försöker också umgås med personal och de andra boende då jag inte vill känna mig isolerad. Jag jobbar hemifrån men det är faktiskt skönt. Att slippa sitta på bussen i 30 minuter dit och sedan hem.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

Corky style

Gillar

Kommentarer

Johaannaa
Johaannaa,
Ja denna höst blir inte sig likt men jag tycker faktiskt det är lite skönt att ta avstånd från folk 🙈 vi träffar oftast bata samma personer ;D . Men det är ändå lite segt. Skulle så gärna vilja åka och träffa farmor. Skönt att du kommer ut iallafall 😊
nouw.com/johaannaa
Madde,
Min vardag ser ut nästa lika dant. Jag nu har jag hemma studier men min rutiner håller jag på samma sätt
motherandwife.se/
Natascha,
Min vardag ser precis likadan ut men dock utan saker att se fram emot. Det känns trist. Jag och min man brukar komma iväg ensamma vår eller höst men iår har det inte blivit något sådant tyvärr.
natascha.bloggplatsen.se
2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Min vardag ser nästan likadan ut men jag använder basala hygien mer nu asså att jag sprutar mig innnan jag får in i en affär och när jag kommit ut osv
nouw.com/2barnsmammaochfru
Fröken Rödlök ,
Det är bra att vara så normal man bara kan för att kunna leva så bra man kan helt enkelt .
Www.frokenrodlok.se

Twitter

Instagram