Covid19 kommer göra hösten speciell i år, vad gör du för att ha en “onormalt” normal vardag?

Jag försöker ordna så min vardag blir så normal det bara går. Här på boendet har det varit och är fortfarande restriktioner. Vi får inte äta middag tillsammans inne än då vi måste hålla avstånd. Jag försöker komma ut på promenad varje dag men ibland kan inte personal följa med som de brukar. Imorgon ska jag på bio men även det var stängt ett tag. Nu har tack och lov öppnat. Annars brukar jag vara ganska ofta på bio.

Jag försöker också umgås med personal och de andra boende då jag inte vill känna mig isolerad. Jag jobbar hemifrån men det är faktiskt skönt. Att slippa sitta på bussen i 30 minuter dit och sedan hem.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

4 reaktioner till “Covid19 kommer göra hösten speciell i år, vad gör du för att ha en “onormalt” normal vardag?”

  1. Min vardag ser precis likadan ut men dock utan saker att se fram emot. Det känns trist. Jag och min man brukar komma iväg ensamma vår eller höst men iår har det inte blivit något sådant tyvärr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *