Upp som en sol ner som en pannkaka

Hey där!

Dagen har varit bra. Har börjat att lyssna på A feast of crows by George R.R Martin på ljudbok. Det är fjärde boken i Game of thrones serien. Vid ett tiden så gick jag och en personal en promenad ner till vattnet. Det var sä fint med sjön som glittrade i solen sken. Kvällen har dock kantats av ångest så har tagit vid behovs medicin. Vet orsaken till min ångest men orka inte med den. Jag har nämligen druckit två energidryck idag så det kanske var en för mycket för min kropp.

Imorgon ska jag jobba hemifrån. Vid tre ska jag ta bussen till filmstaden. Jag ska nämligen se The shining som börjar klockan fyra. Den går som klassiker. Jag såg uppföljaren Dr sleep för ett tag sen då jag hyrde den. Efter bion ska jag träffa mamma en sväng på stan.

Hur har eran dag varit och har ni något planerat imorgon?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

0 reaktioner till “Upp som en sol ner som en pannkaka”

  1. Så skönt att du snart är igenom ”Game of throne” serien. Alla har vi dåliga dagar. Jag hoppas att det är bättre med ångesten idag 🤗
    Kul & mysigt att gå på bio. Hoppas att den är bra 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: