Skolfoton brukar tas så här i september och framåt, har du något skolfoto på dig själv?

Tyvärr har jag inget att visa. Jag har nog men det ligger förmodligen i någon låda i mitt förråd. Mamma eller pappa kan ha något. Jag minns dock att man såg fram emot att ta skolfoto. Jag minns speciellt i högstadiet då man också skulle ta ett foto där hela klassen klätt ut sig.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare

7 reaktioner till “Skolfoton brukar tas så här i september och framåt, har du något skolfoto på dig själv?”

  1. Det där foton där klassen klädde ut sig minns jag, jag gick i nian och skulle sluta högstadiet. Klädde ut mig till militär 😊 Haha.

  2. åh jag älskar att kika tebax på gamla skolfoton, jag har nog från varje årskurs. samt skolkatalog det väcker mkt minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *