du fina Vinterskrud

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har jag gått en promenad till Coop där jag pantade burkar och kom upp i över 20kr och handlade det jag behövde. Här har det varit strålande sol och runt 5-6 minusgrader. Så lite kallt var det men har hellre detta väder än det som var igår.

Ikväll har jag kollat på filmen Venom.

Handling:

Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

En film man måste se då den är bra. Mycket action men en del humor också. Tom Hardy spelar Edidie Brock/ venom. Det finns en andra film som heter Venom - Let there be carnage som släpps på sfanytime den 24 Januari.

Imorgon har jag inget planerat för det blir nog en lugn helg här hemma. Hade först tänkt på bio men nej jag väljer hellre att köpa någon film på sfanytime med tanke på smittspridningen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning

Corky style

Gillar

Instagram