du fina Vinterskrud

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har jag gått en promenad till Coop där jag pantade burkar och kom upp i över 20kr och handlade det jag behövde. Här har det varit strålande sol och runt 5-6 minusgrader. Så lite kallt var det men har hellre detta väder än det som var igår.

Ikväll har jag kollat på filmen Venom.

Handling:

Eddie har länge försökt avslöja den ökände grundaren av Life Foundation, geniet Carlton Drake. När han undersöker ett av Drakes experiment, förenas utomjordingen Venom med Eddies kropp, och plötsligt har han otroliga superkrafter. Oförutsägbar och driven av raseri tvingar Venom Eddie att kämpa för att behålla kontrollen. När Eddie och Venom behöver varandra blir föreningen allt starkare. Var slutar Eddie och var börjar Venom?

En film man måste se då den är bra. Mycket action men en del humor också. Tom Hardy spelar Edidie Brock/ venom. Det finns en andra film som heter Venom – Let there be carnage som släpps på sfanytime den 24 Januari.

Imorgon har jag inget planerat för det blir nog en lugn helg här hemma. Hade först tänkt på bio men nej jag väljer hellre att köpa någon film på sfanytime med tanke på smittspridningen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #psykiskohälsa #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “du fina Vinterskrud”

 1. Vad bra att du det blev en promenad för dig. Varit samma väder här. Vinter väder, sol ☀️ &. 5-6 minus. Håller med! Bästa vintervädret är nu. Tycker jag 🙂.

  Den nya filmen Venom? Var såg du den?

  Ha det så bra! ❄️🤗

 2. Det var verkligen en vacker vinterskrud. Där jag bor har vi inte haft snö på någon vecka nu och jag kan sakna vinterlandskapet.

  Venom har jag inte sett. Ännu. Hoppas på att se den snart. Verkar vara en bra film.

  Som du planerar jag också för en lugn hemmahelg och skippar det mesta nu när smittläget är som det är. Känns inte tryggt att gå på bio, tyvärr. Jag saknar det.

 3. Här har det varit svinkallt säkert runt-14 just nu. Avskyr kyla 😅. Däremot tycker jag att det är härligt att panta och få några kronor extra så där.

  Spännande film tror sonen sett den 😊

 4. Vackert med vinterpromenad med frisk luft. Venom är bra om jag minns. Såg en Venom för flera år sen

 5. panta burkar behöver jag oxå göra. men drar alltid ut på det. mina vänner som dricker cola 🤣 så det lär bli mkt o panta snart igen 😊

 6. Ja det är otroligt vackert när naturen klätt sig i sin vinterskrud.
  Jag har en tendens att samla burkar och flaskor väldigt länge eftersom vi har plats till det så sen kör jag till tippen och pantar i pantameras stora behållare där man bara behöver hälla i burkarna. Och det är verkligen dags. Tack för påminnelsen.

  Venom – den har jag sett, helt ok film

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *